ΝΕΑ

   

Συνάντηση με την Πρόεδρο του ΕΟΦ

16/02/2016


Συνάντηση με την Πρόεδρο του ΕΟΦ

Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του HAPCO αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Ντίνο. Αστρά, την Αντιπρόεδρο, κ. Ειρήνη Τόλη, την Γραμματέα κ. Σίσσυ Λυγνού και το μέλος κ. Κώστα Καραγιωργάκη, με την Πρόεδρο του ΕΟΦ, κ. Αικατερίνη Αντωνίου. Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο συζήτησης τα θέματα που αφορούν στην διοργάνωση εκδηλώσεων με βάσει την ισχύουσα εγκύκλιο.

Η Πρόεδρος του ΕΟΦ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του HAPCO αναφορικά με νέα εγκύκλιο έγκρισης επιστημονικών εκδηλώσεων, η οποία θα είναι διαφοροποιημένη από την προηγούμενη, και πρόκειται να εισαχθεί σύντομα σε δημόσια διαβούλευση για μία περίοδο περίπου 2-3 μηνών.

Στο τέλος της διαβούλευσης και αφού γίνουν οι σχετικές προσαρμογές μετά την παραλαβή των σχολίων, η εγκύκλιος θα υποβληθεί προς ψήφιση από την παρούσα Βουλή και με υπουργική απόφαση θα ισχύει πλέον ως νόμος του κράτους.

Μόλις αναρτηθεί στο διαδίκτυο του ΕΟΦ, θα ήταν καλό να στέλνετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας στον HAPCO, ώστε  να φύγουν συγκεντρωτικά από τον HAPCO  αφού πρώτα ελεγχθούν τόσο η εγκύκλιος όσο και οι παρατηρήσεις και προσθήκες μας από τη νομική υπηρεσία.

Θα σας ενημερώνουμε για ότι νεότερο ανά τακτά χρονικά διαστήματα