ΝΕΑ

   

Νέο Μέλος του HAPCO η Congress World

27/04/2016


Νέο Μέλος του HAPCO η Congress World

Η Congress World, Εταιρεία Διοργάνωσης Επιστημονικών Εκδηλώσεων/ Γραφείο Γενικού Τουρισμού, με επιτυχημένη πορεία έχοντας καταγράψει στο επαγγελματικό βιογραφικό της, την οργάνωση άνω των 480 Εκδηλώσεων εντάχθηκε στο Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO στην κατηγορία "Επαγγελματίες Οργανωτές Συνεδρίων".

Η Congress World διαθέτει σύγχρονη αντίληψη, δημιουργικές ιδέες και δυναμικές λύσεις για σχεδιασμό, οργάνωση, διεκπεραίωση συνεδρίων, συμποσίων, incentives, εταιρικών εκδηλώσεων και Επιστημονικών ημερίδων. Η εταιρεία μας έχει Πιστοποιηθεί με ISO Certification ISO 9001: 2008.

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Congress World είναι η βαθιά γνώση του πολύπλοκου τομέα της συνεδριακής δραστηριότητας, η οργανωτική επάρκεια, καθώς διαθέτουμε ευέλικτους και αποτελεσματικούς μηχανισμούς δράσης και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Congress World είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες, πάντα στη διάθεση του συνεδρίου και των συνέδρων, με άριστη επιστημονική και τεχνική κατάρτιση, πολύχρονη και πολύπλευρη εμπειρία, δημιουργικότητα, μεθοδικότητα και υπευθυνότητα για την επιτυχημένη έκβαση της κάθε Εκδήλωσης, ικανοί να προσφέρουν λύσεις στις προκλήσεις της παρούσας παγκόσμιας αγοράς.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας επεκτείνονται σε όλες τις φάσεις κάθε Εκδήλωσης, από το σχεδιασμό έως την μετασυνεδριακή υποστήριξη