ΝΕΑ

   

IAPCO EDGE Seminar

28/07/2016


IAPCO EDGE Seminar

Αγαπητά Μέλη,

Όπως ίσως γνωρίζετε τρία μέλη του HAPCO & Μέλη της IAPCO (AFEA, ERA και ERASMUS) διεκδίκησαν με επιτυχία το IAPCO EDGE Seminar (Experts in Dynamic Global Education) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17-19 Ιανουαρίου 2017.

H ανάθεση του διεθνούς σεμιναρίου στην Αθήνα αποτελεί ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα. Η ανάθεση έγινε κατόπιν υποβολής αναλυτικού φακέλου διεκδίκησης προς το διεθνή φορέα IAPCO, την οποία «αγκάλιασε» και υποστήριξε με θέρμη ο HAPCO και όλη η συνεδριακή αγορά της πόλης.

Το υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό σεμινάριο IAPCO EDGE οργανώνεται 3 φορές ετησίως σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και έχει ως στόχο την εξειδίκευση στην επαγγελματική οργάνωση συνεδρίων και σε θέματα που άπτονται τόσο της καθημερινότητας όσο και των νεότερων δεδομένων στην οργάνωση συνεδρίων, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το παρακολουθούν περίπου 50 στελέχη μεσαίου και ανώτερου επιπέδου από εταιρείες οργάνωσης συνεδρίων, PCO’s, DMC’s, suppliers, convention bureaus, συνεδριακά ξενοδοχεία και κέντρα, καθώς και άλλα στελέχη που δραστηριοποιούνται στο συνεδριακό τουρισμό γενικότερα.

To επιστημονικό πρόγραμμα θα πλαισιώσουν διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές – experts στο χώρο των συνεδρίων, οι οποίοι στόχο τους θα έχουν να καλύψουν το ευρύτερο φάσμα των γνωστικών αντικειμένων της συνεδριακής αγοράς, να ενισχύσουν το διαδραστικό χαρακτήρα του σεμιναρίου μέσω νέων τεχνολογιών και να εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες σε δεξιότητες που ξεπερνούν την καθημερινότητά τους.

Είμαστε βέβαιοι ότι τα στελέχη της εταιρείας σας που ασχολούνται με τη διοργάνωση συνεδρίων θα αποκομίσουν πολλαπλά οφέλη από τη συμμετοχή στο σεμινάριο, τόσο σε επίπεδο εκπαίδευσης όσο και σε επίπεδο διεθνούς δικτύωσης.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του σεμιναρίου www.iapcoedgeathens.org

 

Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση και στην ενεργό συμμετοχή σας, σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι