ΝΕΑ

   

Μέλος του HAPCO και η Aldemar Resorts

09/09/2016


Μέλος του HAPCO και η Aldemar Resorts

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO  έδωσε ο Όμιλος Aldemar Resorts, που ιδρύθηκε το 1985, και αποτελεί μέχρι και σήμερα τον πλέον δυναμικό τουριστικό και ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα.
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εγχώριες ξενοδοχειακές αλυσίδες, είναι συνολικής δυναμικότητας 5.500 κλινών και απασχολεί 1.400 εργαζομένους. Οι ξενοδοχειακές του μονάδες βρίσκονται σε στρατηγικής σημασίας προορισμούς ανά την Ελλάδα και διακρίνονται τόσο για το επίπεδο και το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουν, όσο και για την ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, πάντα σε αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο. Πρωτοπόρος στον τομέα του, ο όμιλος εφαρμόζει, την τελευταία εικοσαετία, πλήθος περιβαλλοντικών προγραμμάτων και κοινωνικών δράσεων, καθώς και επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμα προϊόντα, διατηρώντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο προσωπικό, τους πελάτες, τις τοπικές κοινωνίες αλλά και το φυσικό περιβάλλον.

Ο Όμιλος Aldemar Resorts διαθέτει:
Οκτώ πολυτελείς μονάδες με συνολική δυναμικότητα 5.500 κλινών σε τρείς στρατηγικούς προορισμούς: Κρήτη (4), Ρόδος (2) και Δυτική Πελοπόννησος (2), τέσσερα υπερσύγχρονα συνεδριακά κέντρα, δύο κέντρα θαλασσοθεραπείας/Spa και τέλος ένα αγροτουριστικό κατάλυμα υψηλών προδιαγραφών, τον Ξενώνα Εποχές, στην Αμπελιώνα Μεσσηνίας

Η Ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar Resorts οραματίζεται την εδραίωση μιας νέας ποιοτικής πραγματικότητας για τον ελληνικό Τουρισμό, τέτοιας που θα επανατοποθετήσει την Ελλάδα στον τουριστικό χάρτη ως έναν ιδανικό προορισμό διακοπών. Αναγνωρίζοντας ότι το προσφερόμενο προϊόν –οι διακοπές– είναι κάτι που συνεχώς εξελίσσεται και αναπροσαρμόζεται βάσει της κοινωνικής πραγματικότητας και των αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη, παρέχει προσωποποιημένες υπηρεσίες και επαγγελματική φροντίδα στο πλαίσιο της κλασσικής ελληνικής φιλοξενίας, με σεβασμό στις πολιτισμικές και εθνικές ιδιαιτερότητες των πελατών της.

Το όραμα του Ομίλου υλοποιείται μέσα από συστηματικές επενδύσεις για τη δημιουργία νέων τουριστικών αγορών, τον συνεχή εμπλουτισμό του υπάρχοντος τουριστικού προϊόντος και τη δημιουργία νέου, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη γενικότερη αναβάθμιση των ποιοτικών προδιαγραφών των ξενοδοχείων.