ΝΕΑ

   

Προσφορά εγγραφής για τα Μέλη του HAPCO από το IAPCO EDGE Seminar

26/10/2016


Προσφορά εγγραφής για τα Μέλη του HAPCO από το IAPCO EDGE Seminar

Όπως ήδη γνωρίζετε, ο κορυφαίος Οργανισμός IAPCO (International Association of Professional Congress Organizers), και οι 3 εταιρείες οργάνωσης συνεδρίων & ενεργά μέλη του στην Ελλάδα, AFEΑ, ERA & ERASMUS συν-διοργανώνουν στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 17-19 Ιανουαρίου 2017, το διεθνές σεμινάριο IAPCO EDGE (Experts in Dynamic Global Education).


Το υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό σεμινάριο IAPCO EDGE οργανώνεται 3 φορές ετησίως σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου και έχει ως στόχο την εξειδίκευση στην επαγγελματική οργάνωση συνεδρίων και σε θέματα που άπτονται τόσο της καθημερινότητας όσο και των νεότερων δεδομένων στην οργάνωση συνεδρίων, σε παγκόσμιο επίπεδο.


To πρόγραμμα του σεμιναρίου θα πλαισιώσουν διεθνώς καταξιωμένοι και έμπειροι ομιλητές από το χώρο των συνεδρίων και των εκδηλώσεων. Μεταξύ των θεμάτων που θα παρουσιαστούν είναι η διεκδίκηση συνεδρίων, η διαχείριση του χρόνου σε ένα από τα 5 πιο στρεσογόνα επαγγέλματα - αυτό του PCO, ο οικονομικός προγραμματισμός και η προσέλκυση χορηγιών, η προώθηση και προβολή συνεδρίων μέσω των νέων τεχνολογιών, καθώς και η «επόμενη μέρα» για τις εταιρείες διοργάνωσης συνεδρίων όπως διαμορφώνεται από τις μελλοντικές τάσεις της συνεδριακής αγοράς.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ειδικά για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας για το έτος 2015 εξασφαλίσαμε τη δυνατότητα να εγγραφούν με το χαμηλό κόστος της Α’ Περιόδου μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.


Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του σεμιναρίου καθώς και για να εγγραφείτε μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.iapcoedgeathens.org


Ευελπιστώντας στη θετική σας ανταπόκριση και στην ενεργό συμμετοχή σας, σας ευχαριστούμε.