ΝΕΑ

   

IAPCO EDGE Seminar

28/07/2016

IAPCO EDGE Seminar

Όπως ίσως γνωρίζετε τρία μέλη του HAPCO & Μέλη της IAPCO (AFEA, ERA και ERASMUS) διεκδίκησαν με επιτυχία το IAPCO EDGE Seminar (Experts in Dynamic Global Education) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17-19 Ιανουαρίου 2017. H ανάθεση του διεθνούς σεμιναρίου στην Αθήνα αποτελεί ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα. Η ανάθεση έγινε κατόπιν υποβολής αναλυτικού φακέλου διεκδίκησης προς το διεθνή φορέα IAPCO, την οποία «αγκάλιασε» και υποστήριξε με θέρμη ο HAPCO και όλη η συνεδριακή αγορά της πόλης.

περισσότερα...

Νέο Μέλος του HAPCO η Congress World

27/04/2016

Νέο Μέλος του HAPCO η Congress World

Η Congress World, Εταιρεία Διοργάνωσης Επιστημονικών Εκδηλώσεων/ Γραφείο Γενικού Τουρισμού, με επιτυχημένη πορεία έχοντας καταγράψει στο επαγγελματικό βιογραφικό της, την οργάνωση άνω των 480 Εκδηλώσεων εντάχθηκε στο Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO στην κατηγορία "Επαγγελματίες Οργανωτές Συνεδρίων".

περισσότερα...

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο HAPCO

01/04/2016

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο HAPCO

Στη συγκρότηση σώματος προχώρησαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO, όπως αυτά αναδείχθηκαν από τις αρχαιρεσίες, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Μελών.

περισσότερα...

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Μελών HAPCO

21/03/2016

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Μελών HAPCO

θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι λόγω έλλειψης απαρτίας στις 15 Μαρτίου 2016, η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του HAPCO (Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - Hellenic Association of Professional Congress Organizers), όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στην Πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο Ξενοδοχείο Intercontinental (αίθουσα Αφροδίτη).

περισσότερα...

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ HAPCO

15/03/2016

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ HAPCO

Το Διοικητικό Συμβούλιο του HAPCO (Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - Hellenic Association of Professional Congress Organizers) ενημερώνει τα μέλη του Σωματείου ότι η προγραμματισμένη για σήμερα 15 Μαρτίου 2016 Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας

περισσότερα...