ΝΕΑ

   

Συνεργασία HAPCO και  Intercatering

13/09/2016

Συνεργασία HAPCO και Intercatering

Την έναρξη συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO αποφάσισε η εταιρία Intercatering με την εγγραφή της στο δίκτυο μελών του Συνδέσμου, στην κατηγορία "Εταιρίες Επισιτισμού". Η InterCatering, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια οργανωμένες μονάδες που δραστηριοποιούνται 25 χρόνια στο χώρο της μαζικής εστίασης. Κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών και αποτελεί εγγύηση για να στεφθεί κάθε εκδήλωση με απόλυτη επιτυχία.

περισσότερα...

Μέλος του HAPCO και η Aldemar Resorts

09/09/2016

Μέλος του HAPCO και η Aldemar Resorts

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO έδωσε ο Όμιλος Aldemar Resorts, που ιδρύθηκε το 1985, και αποτελεί μέχρι και σήμερα τον πλέον δυναμικό τουριστικό και ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα.

περισσότερα...

IAPCO EDGE Seminar

28/07/2016

IAPCO EDGE Seminar

Όπως ίσως γνωρίζετε τρία μέλη του HAPCO & Μέλη της IAPCO (AFEA, ERA και ERASMUS) διεκδίκησαν με επιτυχία το IAPCO EDGE Seminar (Experts in Dynamic Global Education) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17-19 Ιανουαρίου 2017. H ανάθεση του διεθνούς σεμιναρίου στην Αθήνα αποτελεί ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα. Η ανάθεση έγινε κατόπιν υποβολής αναλυτικού φακέλου διεκδίκησης προς το διεθνή φορέα IAPCO, την οποία «αγκάλιασε» και υποστήριξε με θέρμη ο HAPCO και όλη η συνεδριακή αγορά της πόλης.

περισσότερα...

Νέο Μέλος του HAPCO η Congress World

27/04/2016

Νέο Μέλος του HAPCO η Congress World

Η Congress World, Εταιρεία Διοργάνωσης Επιστημονικών Εκδηλώσεων/ Γραφείο Γενικού Τουρισμού, με επιτυχημένη πορεία έχοντας καταγράψει στο επαγγελματικό βιογραφικό της, την οργάνωση άνω των 480 Εκδηλώσεων εντάχθηκε στο Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO στην κατηγορία "Επαγγελματίες Οργανωτές Συνεδρίων".

περισσότερα...

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο HAPCO

01/04/2016

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο HAPCO

Στη συγκρότηση σώματος προχώρησαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO, όπως αυτά αναδείχθηκαν από τις αρχαιρεσίες, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Μελών.

περισσότερα...