ΝΕΑ

   

Προσφορά εγγραφής για τα Μέλη του HAPCO από το IAPCO EDGE Seminar

26/10/2016

Προσφορά εγγραφής για τα Μέλη του HAPCO από το IAPCO EDGE Seminar

Όπως ήδη γνωρίζετε, ο κορυφαίος Οργανισμός IAPCO (International Association of Professional Congress Organizers), και οι 3 εταιρείες οργάνωσης συνεδρίων & ενεργά μέλη του στην Ελλάδα, AFEΑ, ERA & ERASMUS συν-διοργανώνουν στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 17-19 Ιανουαρίου 2017, το διεθνές σεμινάριο IAPCO EDGE (Experts in Dynamic Global Education).

περισσότερα...

Η HAPCO ΣΤΟ 5o  FLYING WEEK

15/09/2016

Η HAPCO ΣΤΟ 5o FLYING WEEK

Πιστή στο φθινοπωρινό της ραντεβού, η “5η Athens Flying Week’’, η κορυφαία εβδομάδα αεροπορικών δραστηριοτήτων έρχεται σε λίγες ημέρες. Το μεγαλύτερο διεθνές αεροπορικό Show της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, “Athens Flying Week International Air Show’’ ΜΕΓΑΛΩΣΕ και είναι έτοιμο να απογειωθεί από την 114 Πτέρυγα Μάχης, στην ΤΑΝΑΓΡΑ, πιο δυναμικό από ποτέ! το Σαββατοκύριακο από 17 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016.

περισσότερα...

Συνεργασία HAPCO και  Intercatering

13/09/2016

Συνεργασία HAPCO και Intercatering

Την έναρξη συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO αποφάσισε η εταιρία Intercatering με την εγγραφή της στο δίκτυο μελών του Συνδέσμου, στην κατηγορία "Εταιρίες Επισιτισμού". Η InterCatering, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια οργανωμένες μονάδες που δραστηριοποιούνται 25 χρόνια στο χώρο της μαζικής εστίασης. Κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών και αποτελεί εγγύηση για να στεφθεί κάθε εκδήλωση με απόλυτη επιτυχία.

περισσότερα...

Μέλος του HAPCO και η Aldemar Resorts

09/09/2016

Μέλος του HAPCO και η Aldemar Resorts

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO έδωσε ο Όμιλος Aldemar Resorts, που ιδρύθηκε το 1985, και αποτελεί μέχρι και σήμερα τον πλέον δυναμικό τουριστικό και ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα.

περισσότερα...

IAPCO EDGE Seminar

28/07/2016

IAPCO EDGE Seminar

Όπως ίσως γνωρίζετε τρία μέλη του HAPCO & Μέλη της IAPCO (AFEA, ERA και ERASMUS) διεκδίκησαν με επιτυχία το IAPCO EDGE Seminar (Experts in Dynamic Global Education) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17-19 Ιανουαρίου 2017. H ανάθεση του διεθνούς σεμιναρίου στην Αθήνα αποτελεί ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα. Η ανάθεση έγινε κατόπιν υποβολής αναλυτικού φακέλου διεκδίκησης προς το διεθνή φορέα IAPCO, την οποία «αγκάλιασε» και υποστήριξε με θέρμη ο HAPCO και όλη η συνεδριακή αγορά της πόλης.

περισσότερα...